- 400γρ. Φέτα σε τρίμματα
- 50γρ. Γραβιέρα τριμμένη
- 300γρ. Γιαούρτι
- 2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 3 Αβγά χτυπημένα
- 3 Κουταλιές σούπας γάλα
- Αλάτι
- Άσπρο πιπέρι
- Μαύρο πιπέρι
- Θυμάρι
- Πάπρικα καπνιστή
- Κύμινο
- 1 Πακέτο χωριάτικα φύλλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά πολύ καλά.
Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε δύο φύλλα με λίγο λάδι ενδιάμεσα. Απλώνουμε τη μισή γέμιση, απλώνουμε ένα φύλλο και βάζουμε την άλλη μισή.
Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα λαδωμένα και αυτά.
Γυρίζουμε τις άκρες που περισσεύουν προς τα μέσα, χαράζουμε την επιφάνεια, περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: