- 500γρ. Κίτρινο ρύζι
- 300γρ. Μανιτάρια σε φέτες
- 50γρ. Βούτυρο
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
- 200γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια. Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου.
- Αλατοπιπερώνουμε, σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε σε δυνατή φωτιά να εξατμιστεί.
- Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά να δέσει η σάλτσα. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τον μαϊντανό και ανακατεύουμε.
- Βράζουμε το ρύζι, το στραγγίζουμε και το σερβίρουμε με τη σάλτσα και το τριμμένο τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: