- 500γρ. Πένες
- 250γρ. Έμενταλ ψιλοκομμένο
- 250γρ. Κεφαλογραβιέρα ψιλοκομμένη
- 200γρ. Ζαμπόν ψιλοκομμένο
- 400ml. Κρέμα γάλακτος
- 10 Ντοματίνια κομμένα στη μέση
- Πάπρικα γλυκιά
- Βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις πένες, σε άφθονο αλατισμένο νερό, τις στραγγίζουμε βάζουμε βούτυρο και ανακατεύουμε.
- Τις βάζουμε σε βουτυρωμένο πυρίμαχο σκεύος.
- Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: