- 6 Ντομάτες ψιλοκομμένες
- 2 Κρεμμύδια τριμμένα
- 200γρ. Φέτα τριμμένη
- Λίγο δυόσμο
- 3/4 Φλιτζανιού τσαγιού αλεύρι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε τις ντομάτες σε σουρωτήρι, τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε για μία ώρα να βγάλουν τα υγρά τους. Τις μεταφέρουμε σε μπολ. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε καλά και μεταφέρουμε το μπολ στο ψυγείο για 10 λεπτά.
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα. Τηγανίζουμε για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά και βγάζουμε τους κεφτέδες σε πιατέλα που έχουμε στρώσει απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: