- 1 Αγγούρι κομμένο σε κυβάκια
- 6 Ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 100γρ. Ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια
- 150γρ. Γκούντα κομμένη σε κυβάκια
- 3 Αβγά βρασμένα σφιχτά κομμένα στη μέση
- 1 Λόλα πράσινη χοντροκομμένη
- 1 Λόλα κόκκινη χοντροκομμένη
- ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
- 150γρ. Μαγιονέζα
- 80γρ. Κέτσαπ
- 2 Κουταλάκια του γλυκού κονιάκ
- Πάπρικα καπνιστή
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ρίχνουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα σε μπολ και ανακατεύουμε καλά.
- Βάζουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα σε μία μεγάλη σαλατιέρα, εκτός από τα αβγά, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
- Περιχύνουμε με τη σως, ανακατεύουμε και τοποθετούμε τα αβγά τα οποία έχουμε αλατίσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: