Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

ΠΑΤΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

 ΥΛΙΚΑ

  • 4 Πατάτες βρασμένες και λιωμένες
  • 1 Κρεμμύδι
  • 1 Σκελίδα σκόρδου
  • 1 Αβγό
  • 4 Φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένες
  • 1 Φλιτζάνι τσαγιού τριμμένη γκούντα
  • 1 Λίγο μαϊντανό
  • Λίγο άνηθο
  • Δυόσμο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι 
  • Μοσχοκάρυδο
  • 4 Κουταλιές σούπας αλεύρι
  • Λάδι για το τηγάνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον μαϊντανό, τον άνηθο, τον δυόσμο και τα πολτοποιούμε.
  • Ρίχνουμε το μείγμα στις πατάτες, προσθέτουμε το ζαμπόν. Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε. Πλάθουμε κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να κάνουν τραγανή κρούστα και να πάρουν χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: