- 200γρ. Βούτυρο
- 100γρ. Μέλι
- 150γρ. Ζάχαρη
- 4 Αβγά
- 375γρ. Αλεύρι
- 100γρ. Αμυγδαλόπαστα
- 50γρ. Γλυκόζη
- 250ml. Γάλα
- 1Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και το μέλι.
- Προσθέτουμε ένα ένα τα αβγά και μετά την αμυγδαλόπαστα. Ζεσταίνουμε ελαφρά το γάλα και ρίχνουμε τη γλυκόζη, ανακατεύουμε να διαλυθεί. Τα προσθέτουμε στο μίξερ, στη συνέχεια βάζουμε το αλεύρι και το μπέικιν. Χτυπάμε καλά. Το αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι ( δεν ξεχνάμε να βάλουμε ένα νόμισμα). Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 40 λεπτά.
- Όταν κρυώσει πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: