Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

ΣΟΥΦΛΕ

ΥΛΙΚΑ

  • Μερικές φέτες ψωμί του τοστ, ανάλογα το σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε
  • Μερικές φέτες καπνιστή γαλοπούλα
  • Μερικές φέτες γκούντα
  • 250γρ. Κεφαλογραβιέρα τριμμένη
  • 3 Αβγά
  • 1 Λίτρο γάλα 
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


  • Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος. Σε μπολ βάζουμε το γάλα και βουτάμε μία μία τις φέτες από το ψωμί του τοστ και τις στρώνουμε στο σκεύος μας τη μία δίπλα στην άλλη
  • Πάνω από κάθε φέτα ψωμιού βάζουμε μία φέτα καπνιστή γαλοπούλα και μία φέτα γκούντα. Σκεπάζουμε με φέτες ψωμί αφού τις βουτήξουμε στο γάλα. 
  • Χτυπάμε τα αβγά μαζί με το γάλα που περίσσεψε αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε το φαγητό. Πασπαλίζουμε με τη τριμμένη κεφαλογραβιέρα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα για 35 λεπτά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: