- 500γρ. Μακαρόνια
- 500γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα στα 4
- 150γρ. Μπέικον χοντροκομμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι καγιέν
- Θυμάρι
- 330ml. Κρέμα γάλακτος
- Βούτυρο
- 200γρ. Τριμμένη παρμεζάνα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα μανιτάρια και το μπέικον. Αλατίζουμε και βάζουμε το πιπέρι και το θυμάρι.
- Παράλληλα βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό. Τα παίρνουμε με τσιμπίδα και τα βάζουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος.
- Ανακατεύουμε καλά, ρίχνουμε τη παρμεζάνα και ανακατεύουμε πολύ καλά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: