ΥΛΙΚΑ
- 500γρ. Πένες
- 250γρ. Χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε λεπτές ροδέλες
- 5 Ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
- 300γρ. Φέτα σε τρίμματα
- 250γρ. Γκούντα τριμμένη
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
- Μπούκοβο
- Βασιλικό
- 3 Κουταλιές σούπας ξίδι μπαλσάμικο
- 1 Κουταλάκι γλυκού μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις πένες σε άφθονο αλατισμένο να είναι al dente, τις στραγγίζουμε τις βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος και τις περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο, ανακατεύουμε.
- Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου, βάζουμε το λουκάνικο και τις ντομάτες και τα υπόλοιπα υλικά. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά.
- Ρίχνουμε τη σάλτσα στις πένες μαζί με τη φέτα και ανακατεύουμε. Τελειώνουμε με το τριμμένο τυρί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: