ΥΛΙΚΑ
- 8 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 6 Κολοκυθάκια τριμμένα
- Δυόσμο ψιλοκομμένο
- Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
- 3 Αβγά
- 250γρ. Φέτα τριμμένη
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Αλεύρι για το πανάρισμα
- Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά. Αν το μείγμα είναι πολύ αραιό προσθέτουμε τριμμένη φρυγανιά ή λίγο αλεύρι. Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 10 λεπτά.
- Πλάθουμε το κεφτέδες τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα. Τους βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: