- 800γρ. Φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
- 300γρ. Μανιτάρια σε φέτες
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Ελαιόλαδο
- 1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Μπούκοβο
- 1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
- 1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
- 330ml. Κρέμα γάλακτος
- 1 Ποτήρι νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κοτόπουλο από όλες τις πλευρές.
- Ρίχνουμε το κρεμμύδι με τη καυτερή πιπεριά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα, τέλος προσθέτουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε για λίγα λεπτά ακόμη.
- Ρίχνουμε το κρασί.
- Ανακατεύουμε, αλατοπιπερώνουμε ρίχνουμε το μπούκοβο και προσθέτουμε το νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε για 40 λεπτά.
- Λίγα λεπτά πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.
- Συνοδεύουμε με ζυμαρικά ή ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: