- 1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
- 1 Κιλό φασολάκια
- Ελαιόλαδο
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Πάπρικα γλυκιά
- 1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
- 1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Βάζουμε και το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Βάζουμε τα υπόλοιπα εκτός από τα φασολάκια και ζεστό νερό τόσο όσο χρειάζεται για να σκεπάζει το φαγητό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 1 ώρα.
- Βάζουμε τα φασολάκια, αν χρειάζεται συμπληρώνουμε νερό και μαγειρεύουμε για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: