- 500γρ. Μακαρόνια
- 250γρ. Χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες
- 1 Πράσινη πιπεριά χοντροκομμένη
- 1 Κόκκινη πιπεριά χοντροκομμένη
- 200γρ. Μπέικον ψιλοκοκομμένο
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τηγανίζουμε το λουκάνικο. Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μπέικον με τις πιπεριές και το κρεμμύδι.
- Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τα ντοματάκια. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 15 λεπτά.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά να γίνουν al dente. Κρατάμε ένα ποτήρι από το νερό που έβρασαν και τα στραγγίζουμε. Ρίχνουμε το νερό στη σάλτσα, βάζουμε το λουκάνικο και τα μακαρόνια, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: