- 1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε κυβάκια
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ρίγανη
- Ελαιόλαδο
- Χυμό από 1 λεμόνι
- 1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας πολύ καλά, να πάρει χρώμα. Αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε τη μουστάρδα και ένα ποτήρι νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 25 λεπτά.
- Αφού μαλακώσει το κρέας και μείνει με το λαδάκι του, ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και τη ρίγανη, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Συνοδεύουμε με τσιπς γλυκοπατάτας ή πατάτες τηγανιτές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: