- Αλεύρι
- Πάπρικα καπνιστή
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
- Χοιρινά φιλετάκια
- ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
- 1 Ποτήρι ζωμό κοτόπουλου
- 300γρ. Μανιτάρια σε φέτες
- Δεντρολίβανο
- Θυμάρι
- Φασκόμηλο
- 1 Κουταλιά σούπας φρέσκο βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε σε ένα πιάτο αλεύρι, αλάτι, πιπέρι, την πάπρικα και ανακατεύουμε. Αλείφουμε τα φιλετάκια με ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε.
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, πανάρουμε τα φιλετάκια και τηγανίζουμε για λίγα λεπτά από την κάθε πλευρά. Τα βγάζουμε σε πιάτο.
- Καθαρίζουμε το τηγάνι, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια, αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε το ζωμό. Σιγοβράζουμε για 5 λεπτά.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά βάζουμε τα μυρωδικά και το βούτυρο. Συνοδεύουμε τα φιλετάκια με ρύζι ή πουρέ πατάτας και περιχύνουμε με τη σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: