- 250γρ. Φυτική σαντιγί
- 2 Πακέτα μπισκότα πτι μπερ
- 1 Κουτί ζαχαρούχο γάλα
- Γάλα φρέσκο
- Τρούφα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ το ζαχαρούχο με τη σαντιγί σε μέτρια ταχύτητα για 10 λεπτά. Σε ένα μπολ βάζουμε το γάλα βουτάμε για λίγο τα μπισκότα ένα ένα και τα στρώνουμε σε πυρέξ. Απλώνουμε από πάνω μία στρώση με την κρέμα που ετοιμάσαμε και κάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες το λιγότερο, πριν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με την τρούφα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: