- 1 Κιλό σουπιές καθαρισμένες και χοντροκομμένες
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Ελαιόλαδο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 250ml. Χυμό ντομάτας
- 1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Μπούκοβο
- 1 Φύλλο δάφνης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου και τις σουπιές.
- Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 30 λεπτά.
- Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: