- 1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκιές
- Ελαιόλαδο
- 1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ρίγανη
- 1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
- Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κρέας και το στραγγίζουμε σε μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας πολύ καλά να πάρει χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί.
- Βάζουμε ένα ποτήρι του κρασιού νερό, όλα τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 45 λεπτά. Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: