- 2 Φύλλα σφολιάτας
- 600γρ. Φιλέτο στήθος κοτόπουλο, βρασμένο και ψιλοκομμένο
- 250γρ. Τριμμένο ρεγκάτο
- 600ml. Κρέμα γάλακτος
- 250γρ. Ζαμπόν ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά για τη γέμιση.
- Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνουμε το πρώτο φύλλο. Απλώνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο. Κάνουμε τρύπες στη επιφάνεια με ένα μαχαίρι.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: