Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

ΤΣΙΠΣ ΓΛΥΠΟΠΑΤΑΤΑΣ

 ΥΛΙΚΑ

Γλυκοπατάτες

Αλάτι

Λάδι για το τηγάνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε και κόβουμε τις γλυκοπατάτες σε πολύ λεπτές φέτες. Τις βάζουμε σε μπολ με νερό, παγάκια και αλάτι και τις αφήνουμε για 30 λεπτά. 
  • Τις στραγγίζουμε και τις απλώνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. 
  • Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι.
  • Βάζουμε τις γλυκοπατάτες και τις τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.
  • Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να φύγει το πολύ λάδι και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: