200γρ. Αλεύρι
200γρ. Ζάχαρη
2 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
2 Βανίλιες
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
2 Αβγά
100γρ. Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου λιωμένο
200ml. Κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με το βούτυρο και τα αβγά. Προσθέτουμε το ξύσμα, το μπέικιν, τις βανίλιες τη ζάχαρη και το αλεύρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία φόρμα και αδειάζουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.
- Εάν θέλουμε όταν κρυώσει πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: