ΥΛΙΚΑ
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
4 Αβγά
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Λίγη φέτα σε τρίμματα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τη πιπεριά. Αλατίζουμε, πασπαλίζουμε με πιπέρι και ρίγανη. Χτυπάμε τα αβγά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Όταν ψηθούν από τη μία πλευρά γυρίζουμε την ομελέτα με τη βοήθεια ενός πιάτου και ρίχνουμε τη φέτα. Σερβίρουμε αμέσως μόλις είναι έτοιμη η ομελέτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: