ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ
1 Κιλό κιμά
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
1/2 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
5-6 Τριμμένες φρυγανιές
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Αβγό
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
2 Φλιτζάνια τσαγιού νερού
1 1/2 Κουταλάκι γλυκού σάλτσα σόγιας
1 Κουταλάκι γλυκού μέλι
Λίγο ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Κουταλάκι γλυκού κέτσαπ
Λίγε σταγόνες ταμπάσκο
Πιπέρι
Αλάτι
1 1/2 Κουταλιά σούπας κορν φλάουρ διαλυμένο σε λίγο νερό
Ρύζι πιλάφι για το σερβίρισμα
Αβγά τηγανιτά μάτια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζυμώνουμε τα υλικά για τα μπιφτέκια, τα πλάθουμε και τα ψήνουμε στο γκριλ ή στο σχαροτήγανο.
- Σε κατσαρολάκι βάζουμε τα υλικά για τα σάλτσα και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά. Ρίχνουμε το κορν φλάουρ και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 4-5 ανακατεύοντας
- Σερβίρουμε βάζοντας στην αρχή ρύζι από πάνω μπιφτέκι, περιχύνουμε με σάλτσα και τελειώνουμε με αβγό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: