ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ζυμαρικά
150γρ. Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
300γρ. Τριμμένα τυριά
1 Πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε ροδέλες
300ml. Κρέμα γάλακτος
70ml. Γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό να μείνουν al dente και τα στραγγίζουμε.
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε τα μανιτάρια και τη πιπεριά.
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε τη κρέμα γάλακτος και το γάλα. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε καλά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Προσθέτουμε τα τυριά και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Ρίχνουμε τα μανιτάρια με τη πιπεριά και ανακατεύουμε.
- Αδειάζουμε το φαγητό σε βουτυρωμένο πυρίμαχο σκεύος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: