Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΦΙΛΕΤΙΝΙΑ

ΥΛΙΚΑ
10 Φιλετίνια χοιρινά
4 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Χυμό από 1/2 λεμόνι
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ρίγανη
Μπούκοβο
Θυμάρι
Πιπέρι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Απλώνουμε τα φιλετίνια σε ένα μπολ αφού τα έχουμε πλύνει και τα έχουμε στεγνώσει.
  • Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα και ανακατεύουμε. Περιχύνουμε το κρέας και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
  • Τηγανίζουμε τα φιλετίνια σε αντικολλητικό τηγάνι για 4 λεπτά από την κάθε πλευρά. Εναλλακτικά μπορούμε να τα βάλουμε και σε πυρέξ και να τα ψήσουμε.
  • Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.

1 σχόλιο:

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: