ΥΛΙΚΑ
10 Φιλετίνια χοιρινά
4 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Χυμό από 1/2 λεμόνι
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ρίγανη
Μπούκοβο
Θυμάρι
Πιπέρι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
10 Φιλετίνια χοιρινά
4 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Χυμό από 1/2 λεμόνι
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ρίγανη
Μπούκοβο
Θυμάρι
Πιπέρι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Απλώνουμε τα φιλετίνια σε ένα μπολ αφού τα έχουμε πλύνει και τα έχουμε στεγνώσει.
- Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα και ανακατεύουμε. Περιχύνουμε το κρέας και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Τηγανίζουμε τα φιλετίνια σε αντικολλητικό τηγάνι για 4 λεπτά από την κάθε πλευρά. Εναλλακτικά μπορούμε να τα βάλουμε και σε πυρέξ και να τα ψήσουμε.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.
απλα υπεροχο!
ΑπάντησηΔιαγραφή