ΥΛΙΚΑ
10 Φιλετίνια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Πιπέρι
Θυμάρι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
2 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
1 Κουταλάκι γλυκού μέλι
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
Πατάτες baby
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
Λίγο ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
10 Φιλετίνια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Πιπέρι
Θυμάρι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
2 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
1 Κουταλάκι γλυκού μέλι
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
Πατάτες baby
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
Λίγο ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε πολύ καλά το κρέας να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές. Το αφαιρούμε από το τηγάνι και σοτάρουμε στο ίδιο λάδι, το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου και το πελτέ. Βάζουμε πάλι τα φιλετίνια, σβήνουμε με το κρασί, βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 15 λεπτά περίπου να δέσει η σάλτσα.
- Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βάζουμε σε νερό που βράζει, τις βράζουμε για 20-25 λεπτά. Τις στραγγίζουμε και τις αφήνουμε να λίγο να κρυώσουν.
- Τις πατάτες με το χέρι μας ελαφρά και τις βάζουμε σε τηγάνι που έχουμε ζεστάνει το ελαιόλαδο και το βούτυρο. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το θυμάρι. Τις τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.
Σας ευχαριστω για την συνταγη.
ΑπάντησηΔιαγραφή