Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ
3 Πατάτες καλά πλυμένες
200γρ. Γιαούρτι
200γρ. Γκούντα τριμμένη
100γρ. Ζαμπόν ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Με ένα πιρούνι τρυπάμε τις πατάτες, τις αλατοπιπερώνουμε, τις περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και τις τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο. Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.
  • Τις αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τις κόβουμε στη μέση οριζόντια.
  • Τις σκάβουμε με ένα κουτάλι. Το εσωτερικό που βγάλαμε το βάζουμε στο multi μαζί με το γιαούρτι και χτυπάμε να γίνει ένα μείγμα.
  • Γεμίζουμε τις πατάτες με το μείγμα που ετοιμάσαμε.
  • Βάζουμε το ζαμπόν και το τριμμένο τυρί και βάζουμε τις πατάτες στο φούρνο στο γκριλ σε δυνατή θερμοκρασία για 10 λεπτά να λιώσει το τυρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: