ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Χυμό από 2 λεμόνια
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Χυμό από 2 λεμόνια
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το κρέας να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τη μουστάρδα.
- Βάζουμε ζεστό νερό τόσο όσο να το σκεπάζει, κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 50 λεπτά. Όταν μείνει μόνο με το λάδι του αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το χυμό λεμονιού, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: