Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΡΟΚΟΛΟΥ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ζυμαρικά της αρεσκείας μας
1 Μπρόκολο
10 Φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
10 Ντοματίνια
Ελαιόλαδο
400ml. Κρέμα γάλακτος
150γρ. Τυρί κρέμα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε, ενώ κρατάμε λίγο από το νερό.
  • Κόβουμε τις τούφες από το μπρόκολο και τις βράζουμε για 8 λεπτά. Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μπέικον με το πολτό σκόρδου και στη συνέχεια ρίχνουμε το μπρόκολο, τα ντοματίνια, την κρέμα γάλακτος, το τυρί αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε μία κουτάλα από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά και βράζουμε για 2-3 λεπτά. Βάζουμε τα ζυμαρικά ανακατεύουμε πολύ και καλά και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: