ΥΛΙΚΑ
Φιλέτα βακαλάου
Αλάτι
Αλεύρι
Ηλιέλαιο
Πατάτες τηγανιτές
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ
1 Κουτάκι μπίρα
200γρ. Αλεύρι
Αλάτι
1 Σφηνάκι ούζο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φιλέτα βακαλάου
Αλάτι
Αλεύρι
Ηλιέλαιο
Πατάτες τηγανιτές
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ
1 Κουτάκι μπίρα
200γρ. Αλεύρι
Αλάτι
1 Σφηνάκι ούζο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα όλα τα υλικά για το κουρκούτι να γίνει ένας χυλός όχι πολύ πηχτός. Εάν είναι πολύ πηχτός συμπληρώνουμε λίγο νερό.
- Αλατίζουμε και αλευρώνουμε τα φιλέτα. Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα και από τις δύο πλευρές. Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
- Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: