ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε κυβάκια
500γρ. Μακαρόνια χοντρά
Πάπρικα γλυκιά
Κανέλα
Πιπέρι
Αλάτι
500ml. Χυμό ντομάτας
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Ποτήρι νερού κόκκινο κρασί
Ελαιόλαδο
Κεφαλοτύρι τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε κυβάκια
500γρ. Μακαρόνια χοντρά
Πάπρικα γλυκιά
Κανέλα
Πιπέρι
Αλάτι
500ml. Χυμό ντομάτας
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Ποτήρι νερού κόκκινο κρασί
Ελαιόλαδο
Κεφαλοτύρι τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
- Βάζουμε το κρέας σε ένα μπολ, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
- Ζεσταίνουμε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά. Ρίχνουμε το κρέας και το σοτάρουμε πολύ καλά να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Βάζουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Προσθέτουμε το πελτέ ντομάτας.
- Σβήνουμε με το κρασί.
- Βάζουμε στη κατσαρόλα τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα.
- Σε μια πιατέλα απλώνουμε τα μακαρόνια από πάνω βάζουμε το κρέας με τη σάλτσα, πασπαλίζουμε με το κεφαλοτύρι και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: