ΥΛΙΚΑ
1 Συσκευασία φύλλο κανταϊφι
500γρ. Κασέρι κομμένο σε κομμάτια
5 Αβγά
250γρ. Βούτυρο
1/2 Λίτρο γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Συσκευασία φύλλο κανταϊφι
500γρ. Κασέρι κομμένο σε κομμάτια
5 Αβγά
250γρ. Βούτυρο
1/2 Λίτρο γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βουτυρώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε το μισό κανταϊφι αφού πρώτα το έχουμε ανοίξει. Βάζουμε το τυρί και σκεπάζουμε με το υπόλοιπο κανταϊφι. Ζεσταίνουμε το βούτυρο και περιχύνουμε την πίτα.
- Χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και περιχύνουμε την πίτα.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία ώρα μέχρι να ροδίσει.