ΥΛΙΚΑ
Ελαιόλαδο
4 Κρεμμύδια
Λίγο κόκκινο κρασί
2 Ντομάτες
1 Κιλό καλαμαράκια καθαρισμένα
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
2 Φύλλα δάφνης
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ελαιόλαδο
4 Κρεμμύδια
Λίγο κόκκινο κρασί
2 Ντομάτες
1 Κιλό καλαμαράκια καθαρισμένα
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
2 Φύλλα δάφνης
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια που έχουμε χοντροκόψει. Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα φύλλα δάφνης και τη ρίγανη.
- Τρίβουμε τις ντομάτες και τις προσθέτουμε στη κατσαρόλα, διαλύουμε το πελτέ ντομάτας σε ένα ποτήρι νερό και τον προσθέτουμε και αυτόν.
- Προσθέτουμε τα καλαμαράκια κομμένα σε χοντρές ροδέλες και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: