ΥΛΙΚΑ
1 Κουνουπίδι κομμένο φουντίτσες
1 Μπρόκολο κομμένο φουντίτσες
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
5-6 Φρυγανιές τριμμένες
200γρ. Κασέρι τριμμένο
200γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
80γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
2 Κούπες γάλα
6 Κουταλιές σούπας αλεύρι
4 Κουταλιές σούπας βούτυρο
3 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κουνουπίδι κομμένο φουντίτσες
1 Μπρόκολο κομμένο φουντίτσες
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
5-6 Φρυγανιές τριμμένες
200γρ. Κασέρι τριμμένο
200γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
80γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
2 Κούπες γάλα
6 Κουταλιές σούπας αλεύρι
4 Κουταλιές σούπας βούτυρο
3 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε το κουνουπίδι, τα αφαιρούμε και βράζουμε το μπρόκολο. Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος που έχουμε βουτυρώσει και πασπαλίσει με την τριμμένη φρυγανιά.
- Ρίχνουμε περίπου τα μισά τυριά. Ετοιμάζουμε την μπεσαμέλ και τη ρίχνουμε από πάνω και τελειώνουμε με τα υπόλοιπα τυριά.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά μέχρι να πάρει ένα όμορφο χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: