Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο λαζάνια
1 Φιλέτο από στήθος κοτόπουλου ψημένο
250γρ. Κολοκύθα κομμένη σε κομμάτια
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγο ελαιόλαδο
Βασιλικό
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
50γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
100γρ. Τυρί κρέμα
200γρ. Μοτσαρέλα τριμμένη
1 Αβγό
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣ

  • Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και το βούτυρο και  σοτάρουμε το κρεμμύδι με τη κολοκύθα και το πολτό σκόρδου. Ρίχνουμε το κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια, τα μανιτάρια, το βασιλικό και τις ντομάτες. Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα, την παρμεζάνα, τη μισή μοτσαρέλα και το αβγό. Ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι αφού το έχουμε κατεβάσει από τη φωτιά. 
  • Σε ένα πυρίμαχο σκεύος στρώνουμε εναλλάξ λαζάνια και σάλτσα. Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη μοτσαρέλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: