ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
150γρ. Λιωμένο βούτυρο
300γρ. Φέτα θρυμματισμένη
300γρ. Ανθότυρο λιωμένο
6 Αβγά
80γρ. Σιμιγδάλι
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κρόκο αβγού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
150γρ. Λιωμένο βούτυρο
300γρ. Φέτα θρυμματισμένη
300γρ. Ανθότυρο λιωμένο
6 Αβγά
80γρ. Σιμιγδάλι
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κρόκο αβγού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά και ρίχνουμε τα τυριά.
- Προσθέτουμε το σιμιγδάλι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Στρώνουμε τα μισά φύλλα σε ένα ταψί τα οποίο αλείφουμε ένα ένα με το βούτυρο. Αδειάζουμε τη γέμιση και την απλώνουμε.
- Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα τα οποία βουτυρώνουμε και αυτά ένα ένα. Χαράζουμε τη πίτα σε κομμάτια, αν έχει περισσέψει βούτυρο περιχύνουμε την πίτα. Χτυπάμε τον κρόκο με λίγο νερό και τον απλώνουμε επάνω στη πίτα, ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: