ΥΛΙΚΑ
1 Λάχανο
1 Κούπα ρύζι καρολίνα
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 Ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
Χυμό από 1/2 λεμόνι
1 Ντομάτα
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
Ελαιόλαδο
1 Πρέζα ζάχαρη
1 Κύβο λαχανικών
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Λάχανο
1 Κούπα ρύζι καρολίνα
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 Ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
Χυμό από 1/2 λεμόνι
1 Ντομάτα
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
Ελαιόλαδο
1 Πρέζα ζάχαρη
1 Κύβο λαχανικών
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το λάχανο το οποίο έχουμε ψιλοκόψει. Ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά. Ρίχνουμε άλλα 4 ποτήρια νερό και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Κλείνουμε τη κατσαρόλα και σιγοβράζουμε μέχρι να είναι έτοιμο το ρύζι, αν χρειαστεί συμπληρώνουμε ζεστό νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: