ΥΛΙΚΑ
1 Κουνουπίδι κομμένο σε φουντίτσες
3 Πιπεριές ψιλοκομμένες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλάκι γλυκού πελτέ ντομάτας
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
Ελαιόλαδο
Μπαχάρι
Πιπέρι
1 Πρέζα κανέλα
Αλάτι
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κουνουπίδι κομμένο σε φουντίτσες
3 Πιπεριές ψιλοκομμένες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλάκι γλυκού πελτέ ντομάτας
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
Ελαιόλαδο
Μπαχάρι
Πιπέρι
1 Πρέζα κανέλα
Αλάτι
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε το κουνουπίδι και το στραγγίζουμε. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το πολτό σκόρδου και τις πιπεριές. Προσθέτουμε τα ντοματάκια, το πελτέ, το μπαχάρι, το αλάτι, την κανέλα και μισό ποτήρι νερό. Ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά. Μεταφέρουμε σε πυρίμαχο σκεύος το κουνουπίδι και περιχύνουμε με τη σάλτσα. Πασπαλίζουμε με το πιπέρι και τη πάπρικα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: