ΥΛΙΚΑ
1 Μπούτι κομμένο σε μερίδες
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδας
2 Κουταλιές της σούπας κονιάκ
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Δεντρολίβανο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
50ml. Λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Μπούτι κομμένο σε μερίδες
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδας
2 Κουταλιές της σούπας κονιάκ
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Δεντρολίβανο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
50ml. Λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και στραγγίζουμε καλά το κρέας. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και ροδίζουμε το κρέας, το οποίο προηγουμένως έχουμε αλατοπιπερώσει.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου. Σβήνουμε με το κρασί και το κονιάκ, Συμπληρώνουμε ζεστό νερό, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για μία ώρα. 5 λεπτά πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά ρίχνουμε τη μουστάρδα και το δεντρολίβανο.
- Συνοδεύουμε με πατάτες φούρνου ή τηγανιτές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: