ΥΛΙΚΑ
3 Κούπες αλεύρι
250γρ. Φρέσκο βούτυρο
1/2 Καρότο κομμένο σε κυβάκια
50γρ. Αρακά
1 Κίτρινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
5 Φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο
350γρ. Φέτα θρυμματισμένη
5 Αβγά
1 Κούπα γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
3 Κούπες αλεύρι
250γρ. Φρέσκο βούτυρο
1/2 Καρότο κομμένο σε κυβάκια
50γρ. Αρακά
1 Κίτρινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
5 Φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο
350γρ. Φέτα θρυμματισμένη
5 Αβγά
1 Κούπα γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε σε μία κατσαρόλα νερό και όταν βράσει ρίχνουμε μέσα τα λαχανικά για 5 λεπτά και τα στραγγίζουμε πολύ καλά. Τα σοτάρουμε με μία κουταλιά βούτυρο και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο να αφρατέψει και ρίχνουμε ένα ένα τα αβγά. Προσθέτουμε το γάλα και το ζαμπόν, τη φέτα, τα λαχανικά και λίγο λίγο το αλεύρι ανακατεύοντας συνεχώς. Βουτυρώνουμε μία φόρμα και ρίχνουμε το μείγμα.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: