ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο φύλλο σφολιάτας
2 Ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
300γρ. Διάφορα τριμμένα τυριά
1 Αβγό
12 Φέτες παστουρμά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο φύλλο σφολιάτας
2 Ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
300γρ. Διάφορα τριμμένα τυριά
1 Αβγό
12 Φέτες παστουρμά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μουλιάζουμε το παστουρμά για 1 ώρα στο γάλα
- Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος.
- Στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας.
- Απλώνουμε τις μισές φέτες παστουρμά, το μισό τυρό και τις μισές ροδέλες ντομάτας.
- Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία.
- Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
- Χαράζουμε σε κομμάτια.
- Χτυπάμε το αβγό και το αλείφουμε στην επιφάνεια της πίτας.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: