Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο φύλλο σφολιάτας
2 Ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
300γρ. Διάφορα τριμμένα τυριά
1 Αβγό
12 Φέτες παστουρμά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Μουλιάζουμε το παστουρμά για 1 ώρα στο γάλα
  • Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος.
  • Στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας.
  • Απλώνουμε τις μισές φέτες παστουρμά, το μισό τυρό και τις μισές ροδέλες ντομάτας.
  • Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία.
  • Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
  • Χαράζουμε σε κομμάτια.
  • Χτυπάμε το αβγό και το αλείφουμε στην επιφάνεια της πίτας.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: