ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
1 Ποτήρι ηλιέλαιο
1 Ποτήρι ζάχαρη
1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
2 Βανίλιες
4 Αβγά
250γρ. Γιαούρτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Ποτήρια ζάχαρη
3 Ποτήρια νερό
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
1 Ποτήρι ηλιέλαιο
1 Ποτήρι ζάχαρη
1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
2 Βανίλιες
4 Αβγά
250γρ. Γιαούρτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Ποτήρια ζάχαρη
3 Ποτήρια νερό
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς
- Ανοίγουμε τα φύλλα στο πάγκο της κουζίνας για να στεγνώσει όσο εμείς κάνουμε την προετοιμασία για το γλυκό.
- Ανακατεύουμε στο μίξερ, το ηλιέλαιο, τη ζάχαρη, το ξύσμα, τη βανίλια, τα αβγά και το γιαούρτι. Προσθέτουμε το μπέικιν και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Σπάμε τα φύλλα σε μικρά κομμάτια και τα ρίχνουμε μέσα στο κάδο ανακατεύουμε καλά τα μουσκέψει το φύλλο.
- Λαδώνουμε ένα πυρέξ μεσαίου μεγέθους και αδειάζουμε μέσα το μείγμα.
- Ψήνουμε για 30 λεπτά.
- Αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει καλά.
- Βράζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι για 15 λεπτά.
- Και όπως είναι καυτό περιχύνουμε το γλυκό, το οποίο έχουμε κόψει σε κομμάτια.
- Σερβίρουμε με παγωτό ή και σκέτο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: