ΥΛΙΚΑ
Άσπρα μανιτάρια, αν είναι μεγάλα τα κόβουμε στη μέση ή στα 4
Φρυγανιά τριμμένη
2-3 Αβγά χτυπημένα (ανάλογα με τη ποσότητα μανιταριών)
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Άσπρα μανιτάρια, αν είναι μεγάλα τα κόβουμε στη μέση ή στα 4
Φρυγανιά τριμμένη
2-3 Αβγά χτυπημένα (ανάλογα με τη ποσότητα μανιταριών)
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με αλάτι και πιπέρι. Βουτάμε τα μανιτάρια στο αβγό και μετά στη τριμμένη φρυγανιά. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι να πάρουν χρώμα και τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
- Σερβίρουμε με ντιπ γιαουρτιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: