Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Τορτελίνια
500γρ. Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
400ml. Κρέμα γάλακτος
200γρ. Λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες
100γρ. Τριμμένο τυρί
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα ζυμαρικά,  τα σουρώνουμε και τα απλώνουμε σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ.
  • Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το λουκάνικο. Το βάζουμε πάνω από τα ζυμαρικά, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να σωθούν τα υγρά τους. Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και το θυμάρι και τα βάζουμε στο πυρέξ. Πασπαλίζουμε με το τυρί και περιχύνουμε με τη κρέμα γάλακτος. 
  • Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: