ΥΛΙΚ
1 Κιλό θράψαλα κομμένα σε ροδέλες
160γρ. Αλεύρι
60γρ. Κορν φλάουρ
Αλάτι
1 Κουτάκι μπύρα
Λάδι το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό θράψαλα κομμένα σε ροδέλες
160γρ. Αλεύρι
60γρ. Κορν φλάουρ
Αλάτι
1 Κουτάκι μπύρα
Λάδι το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε το αλεύρι με το κορν φλάουρ και το αλάτι και ρίχνουμε λίγο λίγο τη μπύρα μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές κουρκούτι. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι. Βουτάμε τα θράψαλα στο κουρκούτι και τα τηγανίζουμε για λίγα λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: