Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΕΙΚ ΠΑΤΑΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Πατάτες
2 Αβγά
120γρ. Βούτυρο
240ml. Γάλα
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας κάπαρη
Θυμάρι
30γρ. Αλεύρι
45γρ. Τυρί τριμμένο
30γρ. Σαλάμι κομμένο σε κυβάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες και τις βράζουμε για 10 λεπτά. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία φόρμα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σουρώνουμε τις πατάτες και τις λιώνουμε με ένα πιρούνι. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά. Απλώνουμε το μείγμα στη φόρμα. Ψήνουμε για 45 λεπτά και όταν κρυώσει λίγο το σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: