ΥΛΙΚΑ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
2 Κούπες ρύζι γλασέ πλυμένο και στραγγισμένο
1 Κύβο ζωμό κοτόπουλου
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
2 Κούπες ρύζι γλασέ πλυμένο και στραγγισμένο
1 Κύβο ζωμό κοτόπουλου
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κοτόπουλο, το βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό και το βράζουμε για 30 λεπτά.Προσθέτουμε τον κύβο, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε για άλλα 15 λεπτά. Πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά προσθέτουμε το κρεμμύδι και το ελαιόλαδο. Σε πυρίμαχο σκεύος ρίχνουμε το ρύζι, το κοτόπουλο και 6 κούπες νερό από αυτό που βράσαμε το κοτόπουλο αν δεν φτάνει συμπληρώνουμε από τη βρύση.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: