ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό κιμά μοσχαρίσιο
7-8 Φρυγανιές τριμμένες
3 Κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι
1 Ντομάτα
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ρίγανη
Δυόσμο
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό κιμά μοσχαρίσιο
7-8 Φρυγανιές τριμμένες
3 Κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι
1 Ντομάτα
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ρίγανη
Δυόσμο
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στο μπλέντερ πολτοποιούμε το κρεμμύδι και τη ντομάτα, τα ρίχνουμε σε ένα μπολ με τον κιμά και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ζυμώνουμε πολύ καλά.
- Κλείνουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και σχηματίζουμε τα κεφτεδάκια τα τοποθετούμε στη λαδόκολλα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.
- Στη μέση του ψησίματος τα γυρίζουμε για να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: