Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΡΙΓΑΝΑΤΟ

ΥΛΙΚΑ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Χυμό από 1 λεμόνι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο με το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου.
  • Προσθέτουμε το νερό, αλάτι και πιπέρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 45 λεπτά.. Λίγο πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και τη ρίγανη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: