ΥΛΙΚΑ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Χυμό από 1 λεμόνι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Χυμό από 1 λεμόνι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο με το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου.
- Προσθέτουμε το νερό, αλάτι και πιπέρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 45 λεπτά.. Λίγο πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και τη ρίγανη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: